subscribe: Posts | Comments

Segboard – et batteridrevet transportmiddel på to hjul

0 comments

Segboards er bare det fedeste! I realiteten er et det faktisk bare som en lille billig Segway – bare uden noget styr. For at styre segboardet går det blot ud på, at holde balancen, og selvom det lyder svært, så er det rent faktisk ret nemt. Du har måske set flere kendte skuespillere og musikere køre rundt på det tohjulede transportmiddel på Instagram og Youtube, og segboards er blevet yderst populære blandt ungdommen, lige netop på grund af dette. Så hvis du vil komme hurtigt rundt uden at skulle bevæge en finger, så kan du med fordel læse mere om de nye segboards. Vær med på den nyeste mode og gør livet bare lidt nemmere.

Køb et segboard

Det er ganske simpelt at komme i gang med at køre på dit nye personlige mobile transportmiddel. I boksen finder du en brugermanual, opladerkabel og selve segboardet. Kvaliteten på brættet er særlig høj, da det skal kunne holde til hverdagens slidt, og de er ekstremt godt sat sammen. Så er du sikker på, at det ikke falder fra hinanden, når du kører over et bump eller en sten. Produktet vejer i sig selv omkring 12 kilo og er batteridrevet. Vægten betyder, at det er nemt at bære rundt på de to hjul, så du kan have dem med dig overalt. Udover at være nemt at transportere, så er det også hurtigt at køre rundt på. Hastigheden er på omkring 10-15 km i timen, hvilket er relativt hurtigt, når man tænker på at den almindelige løbehastighed for et menneske er 12 kilometer i timen. På én fuld opladning kan du køre omkring 20 kilometer, så der er mere end nok juice på til at holde dig kørende frem og tilbage i skole eller på arbejde! Ifølge dansk lovgivning, så må du endda køre på fortovet, i forhold til en segway, hvor du skal køre på en cykelsti.

Sådan bruger du det

Når du skal lære at køre på et segboard, så skal du blot starte med at læne dig frem og tilbage. Du få følelsen af, at du har kontrol, jo mere du øver dig. Husk, at det ben du lægger vægten på er den vej, som du drejer. Du skal ikke give op, hvis du ikke får styr på teknikken med det samme – brug blot en time eller to på at manøvrere og sætte fart på, og så er du kørende. Hjulene er store og manøvrebare, så du ikke skal være bange for at køre over store bump og sten. Det er dog stadig bedst, hvis du kører på et fladt underlag, så du skal ikke gå offroad! Desuden er de lavet af massivt gummi, så hjulene ikke punkterer. Når du først lærer at bruge dit nye transportbræt, så finder du hurtigt ud af, hvor sjovt og nemt det kan være at blive transporteret rundt. I forhold til en segway, så er et segboard også meget billigere, og de fås i mange farver. Prisen for mange timers sjov behøver ikke være høj, og segboardet er bare fremtiden!